Het houten horloge

 

De houten horloges van Dandies & Dudes zijn handgemaakt van 100% hout (houten kast en houten band met houten schakels) en voorzien van een speciale coating waardoor ze lang mooi blijven. De houten horloges zijn niet alleen een lust voor het oog maar dragen ook nog eens zeer comfortabel. Ze zijn spatwaterdicht; het is echter niet aan te raden met de houten horloges te gaan zwemmen of douchen. 

De houten horloges worden door onze leverancier met heel veel zorg en liefde voor het vak geproduceerd. Het gehele proces van houtbewerking tot het in elkaar zetten van het houten horloge wordt door hen uitgevoerd en gecontroleerd. Zo kunnen zij, en wij, een kwalitatief hoogwaardig product afleveren.


Garantietermijn van het houten horloge

Op al onze houten horloges zit een garantietermijn van 12 maanden. Constateer je binnen deze periode een defect, ontvang je direct een nieuw product. Uiteraard geldt dit niet wanneer het defect is ontstaan door toedoen van jou of anderen, denk dan bijvoorbeeld aan stoten of vallen, dan wel voor schade welke is ontstaan door water of vuur. Dat lijkt ons logisch. Is de garantietermijn verlopen en ontstaat er een probleem, laat het ons altijd even weten: we denken graag samen met jou in oplossingen!