“All who have style share one thing

ORIGINALITY

 

Wij houden van mensen die staan voor wie ze zijn, die niet opgaan in de massa…. of juist wel… maar dan met een eigen twist. Het was deze liefde voor puur, natuurlijk en uniek die ertoe geleid heeft dat wij Dandies & Dudes creëerden.

Dandies & Dudes richt zich op zelfbewuste meneren en hippe lefgozers die zichzelf willen laten zien en oog hebben voor detail. Zij vinden bij ons een bijzondere lijn accessoires, van houten strikken tot gehaakte dassen.

 
 

Al onze producten zijn handgemaakt van natuurlijke materialen; dit zorgt ervoor dat ieder item zijn eigen look heeft. Veel maken we zelf en wanneer we uitbesteden, doen we dit met zorg. Duurzaamheid, milieuvriendelijke - en menswaardige productie staan hoog in ons vaandel.

Dandies & Dudes is wars van eenheidsworst. Wij willen producten die jou net dat extra tikkie elegantie en temperament geven: producten die JOU naar voren halen! Natuurlijke met de hand bewerkte materialen zijn daarvoor bij uitstek geschikt.

 

Wij gaan voor een mooi bedrijf met gave producten. Dat bedrijf neerzetten willen we doen vanuit een persoonlijke en betrokken houding. Wij werken graag samen. Dat doen we binnen ons team, met onze leveranciers en ook met jou! Jij kunt ons dus helpen! Hoe? Natuurlijk kun je jezelf of een ander onze producten cadeau doen - dat vinden we uiteraard helemaal top - maar wat ons betreft is er meer ....

Jij kunt jouw steentje bijdragen door Dandies & Dudes onder de aandacht te brengen via facebook, twitter, instagram en pinterest of nog veel leuker gewoon live van mond tot mond over ons te praten. Ook help je ons enorm door ons op de hoogte te houden van producten die jou aanspreken. Kom je dus iets nieuws tegen dat voor jouw gevoel zou passen bij Dandies & Dudes, laat het ons weten! Jouw actieve inbreng wordt altijd met open armen ontvangen en misschien nog interessanter: voor echt gouden tips ligt er altijd een beloning klaar!

Op een leuke en uitdagende samenwerking!

Team Dandies & Dudes

 

FacebookGoogle+Instagram