Het is zover, je gaat het doen! Samen met jouw grote liefde stap je in het befaamde bootje.

Of je nu traditioneel trouwt of  kiest voor een wat alternatievere ceremonie; of je nu gaat voor een moderne of een wat meer vintage uitstraling : Je wilt er op je best uitzien! Wij begrijpen dat.

Juist op deze dag gaat het om de details.

Bij Dandies & Dudes zijn we er niet alleen voor kerels die elke dag de puntjes op de i zetten maar juist ook voor mannen die nog niet zo bedreven zijn in het afstylen van hun look. Op een belangrijke dag als deze willen ook zij tot in de puntjes verzorgd voor de dag komen. Wij denken graag mee!

Wij zijn er voor je om jou en jouw gasten te helpen met de juiste details. Van toffe houten strikken waarvan we het tussenstukje kunnen aanpassen op jouw pak tot handgehaakte dassen in hippe kleuren.

Wil je jouw gasten bijzondere corsages cadeau doen? Dat kan! Wij hebben hele gave houten corsages in onze collectie en kunnen gehaakte exemplaren maken in de kleuren van jouw feestje.

En wil je jouw bruid verrassen met een trouwboeket dat nooit verwelkt? Ook daarin staan we aan jouw zijde en kunnen we in opdracht een prachtig gehaakt boeket verzorgen.

Wil je een grotere order plaatsen? Mail ons op: info@dandiesanddudes.nl zodat we een offerte op maat kunnen maken.