Dandies & Dudes: kick off

Hoewel de Nederlandse man steeds vaker brutale lef toont als het op zijn mode aankomt, vinden wij dat het nog best een tikkie excentrieker, unieker en persoonlijker mag. 

Dandies & Dudes is een nieuw Nederlands label dat zich richt op lifestyle items voor mannen. Wij zijn wars van eenheidsworst en massaproductie en dus vind je bij ons unieke producten van natuurlijke, duurzame materialen. Wij werken veel met hout, katoen en leer. Onze collectie is handgemaakt. 

De passie om zelf met de hand coole items te maken, ligt aan de basis van het onstaan van Dandies & Dudes. Na een lange en mooie carriere met ons hoofd werd het tijd om wat fysieker aan de slag te gaan. Het werken met onze handen brengt zoveel voldoening dat we proberen het grootste gedeelte van onze collectie in eigen atelier te maken. Waar dat niet lukt, en wij uitbesteden, zorgen wij altijd dat wij werken met vaklui die minstens zo bevlogen zijn als wij. 

Nu is een stoere collectie in elkaar zetten een eerste uitdaging. Vervolgens gaat het er natuurlijk om deze collectie onder de aandacht te brengen en mensen te vinden die net zo enthousiast over onze producten zijn als wij zelf. En daar staan we nu...

De webshop hangt in the cloud, we zijn te vinden maar moeten nog wel gevonden worden. Daar gaan we zelf hard voor aan het werk maar wij geloven dat succesvol ondernemen juist blijkt uit het samenspel tussen ondernemer en klant. 

Zonder jullie zijn wij nergens! Mogen we je dus uitdagen? 

We willen je vragen om eens lekker onderuitgezakt onze shop te openen en onder het genot van een kop koffie of goeie neut eens over onze pagina's te surfen. Neem je tijd......

.............................

.................

Done? En? Sprak het aan, mis je nog items of informatie? Laat van je horen want met jouw feedback kunnen we onze service continu verbeteren! 

Ben je na je surfsessie razend enthousiast en wil je ons een duwtje in de rug geven? Like ons dan op facebook en breng ons onder de aandacht van jouw sociale netwerk. Wij willen samen met een enorme crowd een bedrijf neerzetten dat leeft en vibreert, waar we met elkaar nadenken over coole producten en zorgen dat deze in de markt verschijnen. 

Let's rock!